Over Jamil

Mijn naam is Jamil en ik werk momenteel als SEO Specialist bij Gradient, een digitaal marketingbureau in Amsterdam. Mijn expertise ligt binnen SEO en websites bouwen.

Vrienden en collega's noemen mij een doorzetter, een perfectionist met een hands-on mentaliteit en een out-of-the-box-denker. Ik ben graag onder de mensen en haal het beste uit hen.

Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam voor de opleiding Commerciële Economie.

Ik ben van mening dat iedere Online Marketeer een eigen website zou moeten hebben. Mijn website is opgebouwd als mijn persoonlijke portfolio, dus vind je hier onder andere mijn beknopte CV. Als je mijn volledige CV in een PDF wilt zien, kun je altijd contact met mij opnemen!

Werkervaring

SEO Specialist bij Gradient

Binnen mijn eerste fulltime baan heb ik een Online Marketingrol bij het #1 digitale marketingbureau volgens de Emerce100. Ik help onze klanten met SEO en Data Analytics.

Teamleider Marketing & Accountmanager bij Reputatiefabriek

Juli 2021 - Oktober 2021

Na een paar maanden kreeg ik promotie tot Teamleider Marketing & Accountmanager bij de Reputatiefabriek. Ik was verantwoordelijk voor een flink aantal klanten en natuurlijk voor mijn team.

Online Marketeer bij Reputatiefabriek

Maart 2021 - Juni 2021

Bij de Reputatiefabriek was ik verantwoordelijk voor het verbeteren van de positie van mijn klanten op Google, door middel van verschillende Online Marketing technieken. Ik heb voornamelijk veel geleerd over linkbuilding en het schrijven van SEO-artikelen.

Marketing afstudeerstagiair bij Berenschot

Februari 2021 - Juni 2021

Tijdens mijn afstudeerstage deed ik onderzoek naar de Customer Journey bij Berenschot. Het interviewen van klanten, het voeren van een groepsgesprek met UX-experts en het doen van veel deskresearch waren allemaal onderdeel van mijn onderzoek. Het doel van mijn scriptie was om de Customer Journey en de nieuw gelanceerde website Berenschot.nl te verbeteren.

Online Marketeer bij Flipbase

Juli 2020 - Februari 2021

Na mijn stage bij ING kwam ik terug bij Flipbase om als Online Marketeer aan de slag te gaan. In deze periode heb ik mijn ervaring binnen Online Marketing kunnen ontwikkelen, met de voornaamste focus op SEO en Google Analytics. De nieuwe website van Flipbase ging live vlak nadat ik was begonnen als Online Marketeer. Dit gaf mij veel mogelijkheden om mijn kennis van SEO en Google Analytics te combineren met een mooi en uitdagend project.

In mijn vrije tijd

Mijn grootste passies zijn reizen, rockmuziek, drummen en voetbal. Daarnaast ben ik mijn vrije tijd vaak te vinden in de sportschool of ben ik bezig met mijn eigen website of die van anderen.

Wil je meer over mij weten?

Kom dan gerust met mij in contact en stuur me een e-mail!

Contact